Martin & Germunds Bygg

Om företaget

På Martin & Germunds Bygg, har vi mer än 20 års erfarenhet av att förverkliga byggprojekt av alla storlekar och typer. Från vårt hjärta i Färgelanda och vår filial i Klippans kommun, erbjuder vi en omfattande portfölj av byggtjänster till kunder över hela regionen. Vårt erbjudande sträcker sig från takomläggningar och nybyggnationer till omfattande renoveringar av kök, badrum och mycket mer.

Med en stark grund i lokalt hantverkskunnande och en vision om att skapa varaktiga värden, fungerar vi som totalentreprenörer för att säkerställa en sömlös process från de första ritningarna till slutlig leverans. Vårt team av kvalificerade hantverkare arbetar nära varje kund för att förverkliga deras drömprojekt, med en oöverträffad uppmärksamhet på detaljer och kvalitet.

Våra tjänster inkluderar:

  • Totalentreprenad: Från idé till färdigställt bygge, vi hanterar hela processen.
  • Nybyggnationer och ombyggnationer: Skräddarsydda lösningar som möter dina behov och önskemål.
  • Specialprojekt: Takomläggning, fasad- och fönsterbyte, samt unika altanbyggen och uterum.

Som certifierad kontrollansvarig enligt PBL (Plan- och bygglagen), garanterar vi att alla projekt uppfyller högsta standarder för säkerhet och kvalitet. Vårt arbetsområde täcker en timmes resväg från Färgelanda, vilket gör oss till det självklara valet för både privatpersoner, företag och kommuner i regionen.

Kontakta oss idag för att diskutera ditt nästa projekt!

På Martin & Germunds Bygg är vi stolta över att bygga drömmar och skapa värden som varar för generationer. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt nästa byggprojekt