Martin & Germunds Bygg

Upptäck skickligheten hos Martin & Germunds Bygg, där vårt arv av hantverksskicklighet har skapats genom två decennier av dedikerat arbete. Varje byggprojekt, stort som litet, blir en del av vår stolta tradition att förverkliga dina visioner. Och när det kommer till betong, är vårt systerbolag Jim's Betong AB mästare på att ge form åt det hållbara och beständiga. Är du redo att bygga framtiden? Utforska våra 'Betongtjänster' och låt oss skapa något bestående tillsammans.

Integritetspolicy

Integritetspolicy för Martin & Germunds Bygg

Vi på Martin & Germunds Bygg, med över 20 års erfarenhet inom byggbranschen, värdesätter integriteten och säkerheten för våra kunders och webbplatsbesökares personuppgifter. Vår integritetspolicy syftar till att förklara hur och varför vi samlar in, använder, och delar din information när du använder vår tjänst.

Vilka vi är:

Martin & Germunds Bygg är ett byggföretag baserat i Färgelanda, med kontor på Krämarvägen 3 och en filial i Klippans kommun, Skåne. Vi erbjuder ett brett utbud av byggtjänster, från takomläggningar till byggande av lösvirkeshus. För mer information, kontakta oss via e-post på germund@fargelandabygghandel.se eller ring oss på 070-479 45 21.

Information vi samlar in:

  • Kommentarer: När besökare lämnar kommentarer på vår webbplats samlar vi in de data som visas i kommentarsformuläret, besökarens IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng för att hjälpa till med detektering av skräppost.
  • Media: Om du laddar upp bilder till webbplatsen, undvik att ladda upp bilder med inbäddade platsdata (EXIF GPS). Besökare kan ladda ner och extrahera alla platsdata från bilder på webbplatsen.
  • Cookies: Om du lämnar en kommentar på vår sida kan du välja att spara ditt namn, e-postadress och webbplats i cookies. Detta är för din bekvämlighet så att du inte behöver fylla i dina uppgifter igen när du lämnar en annan kommentar.

Hur vi använder din information:

Din information används för att förbättra din upplevelse på vår webbplats, tillhandahålla support, kommunicera med dig samt för säkerhets- och identifieringssyften.

Delning av din information:

Vi delar inte din personliga information med tredje parter utöver vad som är nödvändigt för att tillhandahålla våra tjänster, exempelvis i samband med underentreprenörer för specifika byggprojekt. Vi kan även dela din information vid lagliga förfrågningar eller för att skydda våra rättigheter.

Dina rättigheter:

Du har rätt att begära tillgång till, korrigering eller radering av dina personuppgifter. För att utöva dessa rättigheter, vänligen kontakta oss på germund@fargelandabygghandel.se.

Säkerhetsåtgärder:

Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda mot obehörig åtkomst, ändring eller förstöring av dina personuppgifter.

Ändringar i vår integritetspolicy:

Eventuella framtida ändringar i vår integritetspolicy kommer att kommuniceras via vår webbplats. Denna policy uppdaterades senast 2024-02-22.